Workshops en cursussen

Workshop & cursus:

Spoeliegrime verzorgt diverse workshops en cursussen aan om zelf te leren schminken,glittertattoos te zetten, alsmede knutselworkshops met verschillenden materialen en technieken.

Dit kan zowel voor kinderen vanaf 6 jaar als volwassenen, maar je kunt ook gezellig samen met je kind komen.

Dagen en tijden:

Dit plannen we samen in overleg, lekker snel en makkelijk.

Een schminkcursus kan in 4 momenten van circa 2 uur gepland worden, of op een dag van 09.00-17.00 uur, doorgaans op woensdag, vrijdag of weekend.  Een losse workshop duurt 2 uren.

Schminkcursussen:

Voor beginners kunt u denken aan de basisbeginselen van materialenkennis-en gebruik, spons-en penseeltechniek, de “ curls & swirls” en de toepassing hiervan op ontwerpen zoals de prinses, bloemen, tijger en vlinder. U oefent op uw onderarm, practice board en medecursist.

7Gevorderden:

Voor gevorderden kunt u verder gaan met ontwerpen zoals superhelden, draken, dolfijn,unicorns , griezels, eye-designs, maskers,dieren, ‘pick your nose’ onestroke-techniek met splitcakes.

U kunt ook losse themamodules volgen zoals schminken bij pasen, koningsdag, katachtigen, Halloween, sinterklaas, kerst of het leren zetten van tijdelijke glittertattoos.

Grimeren kan bijv. het gebruik van nepbaarden, nepwonden, Halloween-horror, ritsen, softputty, blauwe plekken,, mastix,hulppieten ed.

Kosten:

Dit hangt er vanaf wat u wilt doen en hoe vaak u wilt komen, een losse workhop kost doorgaans € 69,- en een schminkcursus € 279,-.

U kunt bij ons schmink en schminkbenodigdheden kopen, evenals materialen voor tijdelijke glittertattoos.

Contact

Wij zijn het beste per email (info@spoeliegrime.nl) te bereiken, ook kunt u het contactformulier voor een opdracht aanvraag invullen. 

Tevens zijn wij ook telefonisch te bereiken op 06 48 70 41 09. Wanneer wij de telefoon niet kunnen opnemen, spreek dan een bericht in of stuur ons een appje via de button op de website.

Privacybeleid

WhatsApp WhatsApp ons