Knutselclub Lelystad

Het is eindelijk zo ver, er is een nieuwe knutselclub in Lelystad olv Jessica van Spoeliegrime, waarbij kinderen van 6-12 jaar wekelijks een uur creatieve handvaardigheidslessen krijgen en kennismaken met tal van technieken en materialen !! Jessica werkt al meer dan 25 jaar als leerkracht in het basisonderwijs en daarnaast ook als vakleerkracht handvaardigheid in het regulier en speciaal basisonderwijs.

Deze gaat door wanneer er minimaal 4 kinderen per keer aanwezig zijn van dezelfde leeftijdsgroep. Ook volwassenen kunnen terecht voor leuke workshops, cursussen of inloop-uren om zelf heerlijk aan de knutsel te gaan.

Door de Coronamaatregelen en de intelligente lockdown was dit lange tijd niet mogelijk, maar na de zomervakantie van 2020 kunnen we bij voldoende aanmeldingen dan eindelijk echt van start.

Tijden en dagen:

Vrijdag

  • 15:15 – 17:15: 6-12 jaar (Stichting Bram)

Zondag

  • 11:00 – 13:00: 6-14 jaar (Stichting Bram)

Regulier start bij aanmelding van minimaal 4 deelnemers 

  • Vrijdag 14:15 – 15:15 uur

  • Zondag 09:00 – 10:00 of 13:30 – 14:30

Kosten, aanmelding en werkwijze:

U schaft een strippenkaart van 10 x aan voor € 75,- voorafgaand aan de eerste les, op onze locatie. Per les wordt er één strip afgestempeld/afgeschreven. Deze kaart is voor meerderen personen geldig, voor elke deelnemer gaat er per keer 1 strip af per keer dat je gezellig komt knutselen. Vriendjes en vriendinnetjes kunnen op deze manier, evenals ouders, gezellig meekomen en meedoen. Ben je een keer verhinderd door ziekte, een feestje, o.i.d. dan gaat er geen strip van je kaart af. De kaarten blijven in ons bezit, zodat ze niet kwijtraken en voor onze administratie aanwezig zijn.

Wil je vaker dan 1x per week komen, dan kan dat!

  • Eenmalige inschrijfkosten € 5,-
  • Losse lessen kosten € 10,-. ( indien geen aanschaf van een strippenkaart )

U meldt zich aan via een mailtje naar info@spoeliegrime.nl o.v.v. ‘ deelname knutselclub’. Of u appt naar 06-48704109 ( graag met uw naam en de naam van uw kind(eren) erbij. U krijgt dan een inschrijfformulier thuis gemaild of u kunt deze op locatie invullen.

Locatie:

De lessen worden gegeven in de workshopruimte van creatieve Broedplaats het Lapp, gelegen aan het Kofschip 2 te Lelystad, in het gebouw ( Voormalige locatie Aurumcollege)  in het platte gebouw schuin tegenover scholengemeenschap de SGL.

Gratis parkeren! Ouders kunnen in de ‘ aula’ van de school wachten.

Wat ga je maken en leren?

Dat verklappen we nog niet helemaal, maar om inspiratie op te doen kun je bijvoorbeeld op onze facebookpagina of instagram-account kijken.Het is altijd zowel voor jongens als meiden geschikt en vrijwel elke week zal een nieuwe techniek of materiaal aangeboden worden.

Contact

Wij zijn het beste per email (info@spoeliegrime.nl) te bereiken, ook kunt u het contactformulier voor een opdracht aanvraag invullen. 

Tevens zijn wij ook telefonisch te bereiken op 06 48 70 41 09. Wanneer wij de telefoon niet kunnen opnemen, spreek dan een bericht in of stuur ons een appje via de button op de website.

Privacybeleid

WhatsApp WhatsApp ons