Knutselclub Lelystad

 Een reguliere knutselclub in Lelystad,het is er, olv Jessica van Spoeliegrime, waarbij kinderen van 6-12 jaar wekelijks 75 min of langer creatieve handvaardigheidslessen krijgen en kennismaken met tal van technieken en materialen !! Jessica werkt al meer dan 30 jaar als leerkracht in het (speciaal )basisonderwijs en daarnaast ook als vakleerkracht handvaardigheid in het regulier en speciaal basisonderwijs.

De lessen gaan door wanneer er minimaal 4 kinderen per keer aanwezig zijn . Ook volwassenen kunnen terecht voor leuke workshops en cursussen.

Na de Coronajaren en de huidige energiecrisis zijn overal de prijzen flink omhoog gegaan, ook de kosten voor knutselmaterialen zijn schrikbarend gestegen, deze hebben we moeten verwerken in onze nieuwe tarieven voor 2023.

Tijden en dagen voor kinderen 6-12 jaar:

Vrijdagen ( muv schoolvakanties)

  • tussen 13.00 – 17.00 uur : 6-12 jaar

Zondagen

* tussen 10.00 en 12.00 uur: 6-12 jaar

 

 

Kosten, aanmelding en werkwijze:

U schaft een strippenkaart voor 10 x aan voor € 125,- voorafgaand aan de eerste les, op onze locatie. Per les wordt er één strip afgestempeld/afgeschreven. Deze kaart is voor meerderen personen geldig, voor elke deelnemer gaat er 1 strip af per keer dat je gezellig komt knutselen. Vriendjes en vriendinnetjes kunnen op deze manier, evenals ouders, gezellig meekomen en meedoen. Ben je een keer verhinderd door ziekte, een feestje, o.i.d. dan gaat er geen strip van je kaart af. De kaarten blijven in ons bezit, zodat ze niet kwijtraken en voor onze administratie aanwezig zijn.

Wil je vaker dan 1x per week komen, dan kan dat!

  • Eenmalige inschrijfkosten € 10,-
  • Losse lessen kosten € 15,-. ( indien geen aanschaf van een strippenkaart )

U meldt zich aan via een mailtje naar info@spoeliegrime.nl o.v.v. ‘ deelname knutselclub’. Of u appt naar 06-48704109 ( graag met uw naam en de naam van uw kind(eren) erbij. U krijgt dan een inschrijfformulier thuis gemaild of u kunt deze op locatie invullen.

Locatie:

De lessen worden gegeven in de workshopruimte van creatieve Broedplaats het Lapp, gelegen aan het Kofschip 2 te Lelystad, in het gebouw ( Voormalige locatie Aurumcollege) in het platte gebouw schuin tegenover scholengemeenschap de SGL.

Gratis parkeren! Ouders kunnen in de ‘ aula’ van de school wachten.

Wat ga je maken en leren?

Dat verklappen we nog niet helemaal, maar om inspiratie op te doen kun je bijvoorbeeld op onze facebookpagina of instagram-account kijken.Het is altijd zowel voor jongens als meiden geschikt en vrijwel elke week zal een nieuwe techniek of materiaal aangeboden worden.

Contact

Wij zijn het beste per email (info@spoeliegrime.nl) te bereiken, ook kunt u het contactformulier voor een opdracht aanvraag invullen. 

Tevens zijn wij ook telefonisch te bereiken op 06 48 70 41 09. Wanneer wij de telefoon niet kunnen opnemen, spreek dan een bericht in of stuur ons een appje via de button op de website.

Privacybeleid

WhatsApp WhatsApp ons