Kinderfeestjes

Locatie:

Spoeliegrime kan bij u thuis of op locatie komen, ook kunt u bij onze bedrijfsruimte in Lelystad terecht, net wat u wilt en prettig vindt.

U kunt samen met uw kind kiezen voor schminken, glittertattoos of uit tal van leuke knutsel-activiteiten,- materialen- en technieken, zoals u kunt zien in het aanbod van de kinderfeestjes.

Kosten:

De kosten bedragen € 12,50 per kind, de kinderen kunnen 2 activiteiten kiezen, het feestje duurt circa 2 uren. U mag zelf eten en drinken meenemen voor de kinderen.

Voor € 15,- per kind verzorgen wij dit voor u, de kinderen eten een cakeje die zij met snoepjes mogen versieren, krijgen limonade,sap of fris en een zakje chips.

Knutselclub:

Wil uw kind elke week gezellig komen knutselen? Wij zijn bezig een knutselclub op te richten, deze gaat door wanneer er elke les minimaal 4 deelnemers zijn. Voor meer info kijk dan op deze pagina.

Een losse les komen knutselen:

Wilt uw kind graag een keertje een losse les komen knutselen, terwijl u ondertussen even gezellig in de stad gaat winkelen of naar de sportschool wilt? Dat kan!

Deze lessen duren een uur en kunnen doorgaans op woensdag t/m zondag geboekt worden. Op onze facebookpagina en op de pagina van creatieve broedplaats het Lapp ( en in hun nieuwsbrief) staat het maandelijkse knutselaanbod met dagen,tijden en prijzen.

Klik op de foto voor de mogelijkheden.

Stoer

Unicorn

Meiden

Pixelhobby

Zand

3D-verf

Papier

Diversen

Contact

Wij zijn het beste per email (info@spoeliegrime.nl) te bereiken, ook kunt u het contactformulier voor een opdracht aanvraag invullen. 

Tevens zijn wij ook telefonisch te bereiken op 06 48 70 41 09. Wanneer wij de telefoon niet kunnen opnemen, spreek dan een bericht in of stuur ons een appje via de button op de website.

Privacybeleid

WhatsApp WhatsApp ons