Over Spoeliegrime

Wie is de vakvrouw achter Spoeliegrime?

Spoeliegrime is de creatie van Jessica Sikken; 32 jaar juf in het (speciaal )basisonderwijs met oog voor ieder kind, waarbij creatieve-en organisatietalenten enthousiast zijn samengevoegd om” Groots te zijn in kleine feestjes”.

Eenieder die wordt ingezet bij opdrachten voor en door Spoeliegrime werkt beroepsmatig met kinderen in het (speciaal) onderwijs en/of is een professional  facepainter ( schminker).

Waar komt de naam Spoeliegrime vandaan?

Een vraag die mij vaak gesteld wordt; een ‘ spoelie’ is de benaming voor het borstelgedeelte van een mascararoller, wij zien graag stralende ogen van kinderen en volwassenen.

‘Grime’ komt uiteraard van het woord grimeren, samen maakt dat de combi ‘ Spoeliegrime’.

Creatieve broedplaats ‘t Lapp:

Spoeliegrime is participant bij creatieve broedplaats ‘t Lapp, wat staat voor Lelystads artistiek participtie platform.Wij zijn gevestigd aan de Kofschip 2 te Lelystad, in een oud schoolgebouw voor de oude SGL.

Wil je weten wie wij zijn en wat voor leuke, culturele, creatieve en artistieke workshops wij allemaal in verschillenden disciplines geven, welke band er speelt etc, kijk dan op de website van het Lapp. www.hetlapp.nl

Je kunt je hier ook opgeven om onze maandelijkse nieuwsbrief met activiteitenaanbod te ontvangen of like onze facebookpagina.

Productinformatie:

Spoeliegrime werkt uitsluitend met gecertificeerde EU-kwaliteitsmerken schmink van Diamond FX en verkoopt deze ook in de webwinkel.

Deze schmink is op waterbasis, ongeparfumeerd, hypoallergeen en glutenvrij. Onze penselen worden na gebruik gereinigd met antibacteriële zeep. Materialen voor de tijdelijke glittertattoos zijn afkomsting van Y-body en Faketoo.

Wij werken hygiënisch en schminken geen mensen met wondjes of bijv. een koortslip.

Het afhalen van de schmink op uw huid:

U kunt de huid eenvoudig reinigen met wat water en zeep, makeup-remover of vochtige doekjes. Boen niet te ruw het gezicht, hierdoor komen de pigmentstoffen in de poriën, u ziet dan een lichte kleurzweem die achter blijft, dit is normaal.

Tarieven:

Wanneer u de diensten van Spoeliegrime wilt boeken, bespreken wij uw wensen per telefoon of email (bij voorkeur). Onze prijzen zijn in euro’s en exclusief 21% BTW. We maken een passende offerte op maat, rekening houdend met zaken als

  • de locatie
  •  het aantal gewenste schminkers
  •  de duur van de activiteit(en)
  • aantal aanwezigen
  • reistijd en reisafstand
  • evt. parkeerkosten

Contact

Wij zijn het beste per email (info@spoeliegrime.nl) te bereiken, ook kunt u het contactformulier voor een opdracht aanvraag invullen. 

Tevens zijn wij ook telefonisch te bereiken op 06 48 70 41 09. Wanneer wij de telefoon niet kunnen opnemen, spreek dan een bericht in of stuur ons een appje via de button op de website.

Privacybeleid

WhatsApp WhatsApp ons