Bellypaints

Bellypaint:

Bellypainten is het schminken op een zwangere buik als mooie herinnering aan de zwangerschap of de foto wordt gebruikt als origineel geboortekaartje. Het is absoluut ongevaarlijk voor uw ongeboren kindje.

Vanaf circa 34 weken zwangerschap krijgt u de mooiste resultaten.

De bellypaint kan in mijn bedrijfsruimte, bij u thuis of op locatie gemaakt worden.

Het mooiste resultaat wordt bereikt op een buik zonder knellende kleding, vrij van crème en een gelijke kleur effen ondergoed, zonder storende achtergrond.

Babyshowers:

Spoeliegrime komt ook bij babyshowers om de zwangere dame te verrassen met een bellypaint.Uw gasten kunnen na afloop foto’s maken van de bellypaint.

Ontwerp,kosten,foto’s en tijdsduur:

U mailt van te voren het plaatje dat u graag op de buik wilt en per mail overleggen we hier verder over. Over het algemeen duurt de bellypaint gemiddeld een uur tot anderhalf uur. De kosten hangen af van de locatie, eventuele reiskosten en het ontwerp.

Na afloop maak ik een foto van de buik voor mijn portfolio en plaats deze anoniem als reclame voor mijn socialmedia-kanalen.

Wij maken nooit een exacte copie van collega’s na, er zal altijd een persoonlijke touch aan gegeven worden.

U kunt ook een kadobon bij ons aanschaffen.

Contact

Wij zijn het beste per email (info@spoeliegrime.nl) te bereiken, ook kunt u het contactformulier voor een opdracht aanvraag invullen. 

Tevens zijn wij ook telefonisch te bereiken op 06 48 70 41 09. Wanneer wij de telefoon niet kunnen opnemen, spreek dan een bericht in of stuur ons een appje via de button op de website.

Privacybeleid

WhatsApp WhatsApp ons