Glittertattoos

Glittertatoos zijn prachtige eyecatchers en zien er altijd feestelijk uit. Ook zijn ze een mooie aanvulling op schminken en met name een trekpleister voor de wat oudere kinderen die graag wat anders willen dan schmink.

Dit hippe blingbling- lichaamssierraad blijft circa 3 tot 7 dagen zitten, afhankelijk van de zuurgraad van de huid, douchen/bad en het schuren van kleding.

Je kunt er gewoon mee zwemmen, onder de douche en slapen.

De glitters zijn van polyestermateriaal gemaakt, speciaal voor de cosmetische markt en gekeurd en veilig bevonden.

U kunt alle materialen ook in onze webwinkels bestellen en zelf aan het werk, compleet van (thema) sets, tot losse sjablonen, lijm, kwastjes en tientallen kleuren glitter.

Wilt u de tattoo eerder verwijderen dan dat deze vanzelf slijt, gebruik dan een lotion op basis van olie, nagellak remover of ‘ peuter’ er ze met de nagels vanaf.

Contact

Wij zijn het beste per email (info@spoeliegrime.nl) te bereiken, ook kunt u het contactformulier voor een opdracht aanvraag invullen. 

Tevens zijn wij ook telefonisch te bereiken op 06 48 70 41 09. Wanneer wij de telefoon niet kunnen opnemen, spreek dan een bericht in of stuur ons een appje via de button op de website.

Privacybeleid

WhatsApp WhatsApp ons