Bedrijfs-evenmenten

Naast het schminken,glittertattoos en knutselmogelijkheden die al wat uitgebreider benoemd zijn op deze site,noemen we hier nog wat mogelijke diensten die Spoeliegrime u kan bieden bij uw bedrijfsfeest, event, bruiloft, open dag, jubileum e.d.

Prijzen afhankelijk van afname-hoeveelheid, tijdsduur,aantal gewenste schminkers en artiesten en de locatie.

Zandkaarten:

Kinderen kleuren een zandkaart in met allerlei kleuren zand en maken zo stap voor stap een prachtig zandschilderij, dat ze mee nemen naar huis, voorzien van een cellofaanverpakking. Er is ruime keuze in de afbeeldingen waaruit zij kunnen kiezen.

Een ideale activiteit om even tot rust te komen, waarbij kinderen met een zorgvraag zich uitermate weten te concentreren.

Buttons maken:

Kinderen kunnen zelf hun button ontwerpen,tekenen, drukken en opspelden.

Ook kunnen wij in opdracht uw buttons maken.

Suikerspinnen:

Spoeliegrime beschikt over een suikerspinmachine die te huur is.

Theatersport ( improvisatietoneel):

“ Zeg met wat je wilt dat het is en ik speel het”, spelers improviseren ter plekke en spelen met de suggesties die het publiek ze toeroept, in allerlei gevarieerde gamespelvormen.Spoeliegrime kan hierin lessen verzorgen, of met collega’s een demo verzorgen, dan wel typetjes afleveren.

Contact

Wij zijn het beste per email (info@spoeliegrime.nl) te bereiken, ook kunt u het contactformulier voor een opdracht aanvraag invullen. 

Tevens zijn wij ook telefonisch te bereiken op 06 48 70 41 09. Wanneer wij de telefoon niet kunnen opnemen, spreek dan een bericht in of stuur ons een appje via de button op de website.

Privacybeleid

WhatsApp WhatsApp ons