Bedrijfs-evenmenten

Naast het schminken,glittertattoos en knutselmogelijkheden die al wat uitgebreider benoemd zijn op deze site,noemen we hier nog wat mogelijke diensten die Spoeliegrime u kan bieden bij uw bedrijfsfeest, event, bruiloft, open dag, jubileum e.d. Ook werken wij samen met collega’s uit de entertainmentbranche, en kunnen contacten voor bijv. de huur van een springkussen, een prinses op bezoek, ballonnenclown etc.

Prijzen zijn afhankelijk van afname-hoeveelheid, tijdsduur,aantal gewenste schminkers ,glittertattoo- artiesten , reistijd, locatie en worden op maat gemaakt.

Zandkaarten:

Kinderen kleuren een zandkaart in met allerlei kleuren zand en maken zo stap voor stap een prachtig zandschilderij, dat ze mee nemen naar huis, voorzien van een cellofaanverpakking. Er is ruime keuze in de afbeeldingen waaruit zij kunnen kiezen.

Een ideale activiteit om even tot rust te komen, waarbij kinderen met een zorgvraag zich uitermate weten te concentreren.

Knutseltafel:

Als echte knutseljuf heb ik talloze materialen in huis en technieken om aan te bieden , laat mij vooral weten wat u voor een knutseltafel-activiteit voor de kinderen wilt en ik kom met voorstellen. Te denken valt bijv. aan Pixelhobby, FoamClay, Silk Clay, hout, papier, karton, textiel, houtbranden,buttons,servetten, glasetsen, werken in feestthema’s etc.

Suikerspinnen:

Spoeliegrime beschikt over een suikerspinmachine die te huur is en die de heerlijkste suikerspinnen draait. Met of zonder personeel te huur.

Theatersport ( improvisatietoneel):

“ Zeg met wat je wilt dat het is en ik speel het”, spelers improviseren ter plekke en spelen met de suggesties die het publiek ze toeroept, in allerlei gevarieerde gamespelvormen.Spoeliegrime kan hierin lessen verzorgen, of met collega’s een demo verzorgen, dan wel typetjes afleveren, mits de agenda dit toelaat.

Contact

Wij zijn het beste per email (info@spoeliegrime.nl) te bereiken, ook kunt u het contactformulier voor een opdracht aanvraag invullen. 

Tevens zijn wij ook telefonisch te bereiken op 06 48 70 41 09. Wanneer wij de telefoon niet kunnen opnemen, spreek dan een bericht in of stuur ons een appje via de button op de website.

Privacybeleid

WhatsApp WhatsApp ons