cursus-workshops januari 2012-1

‘Ultiem Spoeliegrime’ workshop & cursusaanbod voor volwassenen:

Waar worden deze gegeven?
In onze bedrijfsruimte aan de Neringpassage 119- 1 hoog in het Stadshart van Lelystad, schuin boven de Multivlaai. Ook kunnen wij desgewenst op uw locatie komen.

Op welke dagen en tijden kan ik een workshop/cursus volgen of een bellypaint laten maken?
Dit kan doorgaans op woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag of zondag tussen 09.00 en 22.00 uur. In schoolvakanties van regio Noord ook op maandag en dinsdag.
Een workshop duurt circa 2 - 2,5 uur, een dagcursus is van 10.00 - 16.00 uur.

Workshop & cursusaanbod voor volwassenen en prijzen:‘ Ultiem Spoeliegrime’ workshop1-1

Inhoud van de cursussen incl. fotoshoots:
Tijdens de basiscursus leert u de basisbeginselen over het schminken: materialenkennis en -gebruik, hygiëne, basiskleurenleer, spons- en penseeltechniek, de ‘curls & swirls’ en de toepassing hiervan in ontwerpen zoals de prinses, tijger, vlinder en doubledip bloemen.
U oefent op uw medecursist.

Tijdens de gevorderdencursus frissen we even de basiskennis op en gaan dan verder met ontwerpen als superhelden, draken, griezels, eye-designs, one stroke techniek, 3D bloemenmaskers, dieren, 3D effecten schaduw & highlights, gebruik van sjablonen en glitters.
U neemt een model mee of oefent op een medecursist.

Bij de grimetechnieken en special effects werken we met wolcrêpe (snorren, wenkbrauwen, baarden plakken), het maken van diverse soorten nepwonden, horror, gebruik van siliconen, ritsen, Halloween, mastixlijm, nepwimpers, blauwe plekken, optisch ouder maken, softputty neuzen.NB e.e.a. is afhankelijk van welke materialen er op dat moment op voorraad zijn.