cursus-workshops januari 2012-1


‘Ultiem Spoeliegrime’ workshop keuze-concept voor kinderen.
Wilt u voor een kinderfeestje zelf een workshop-activiteitenpakket samenstellen, dan kiest u voor ‘Ultiem Spoeliegrime’.
U belt ( 06-48704109) of mailt (info@spoeliegrime.nl) ons en we bespreken samen uw wensen.

Nieuw!!!:
Wil uw kind gezellig komen knutselen, alleen of met vriendjes op woe t/m zondag (terwijl u gaat winkelen in de stad, gaat sporten of socializen) dan kan dat ook. Uw kind kan dan voor 1 of 2 uur bij ons aan de Neringpassage 119 verblijven en komen knutselen. Afhankelijk van welke thema’s materialen of technieken we aanbieden, ligt de prijs tussen € 5,- en € 7,50 per uur. Deze geldt alleen in dit concept, niet voor kinderfeestjes, het biedt kinderen de gelegenheid om ’zonder feestverband’ te komen.
Op onze facebookpagina staat het actuele aanbod per week, opgave per telefoon of email, zie contactgegevens.De basis van het workshopkeuze-concept:
Wanneer u een workshop-feestarrangement bij ons boekt, bent u van harte welkom in onze bedrijfsruimte gelegen aan de Neringpassage 119.
We starten met het zingen voor de jarige jop, het uitpakken van de meegenomen kadootjes , het drinken van limonade en het eten van de- door de kinderen zelf versierde cakejes en later nog snoepjes of een zakje chips.
Hierna geven we uitleg van de gekozen workshops/activiteiten, waarna we van start gaan met creatieve activiteiten voor de kinderen in de leeftijd van circa 4-14 jaar.

‘Ultiem Spoeliegrime’ workshopkeuze-aanbod:
(Let op: variaties mbt het jaargetijde mogelijk, evenals de inzet van gastdocenten voor nog meer leuke creatieve activiteiten.)

‘ Ultiem Spoeliegrime’ keuze concept workshops-2

Er staan altijd stiften, kleurplaten en Knex klaar voor kinderen die wat eerder klaar zijn of nog even op hun beurt moeten wachten.

De prijs van het workshopkeuze-concept:
De deelnameprijs per kind is afhankelijk van het aantal creatieve activiteiten dat u van te voren uit het ‘Ultiem Spoeliegrime’ workshopaanbod gekozen heeft.Voor sommige workshops geldt een toeslag van € 2,50 per kind ivm de kostprijs van de benodigde materialen.

Tijdsduur voor het aantal gekozen workshops / prijs per kind:
tarief
Meer activiteiten en/of een langere tijdsduur: prijs en mogelijkheden hiervan in overleg.

Wanneer kunt u gebruik maken van al deze leuke creatieve workshops?
Afhankelijk van onze agenda kunt u voor kinderworkshops doorgaans boeken op
woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag. (In schoolvakanties ook op maandag en dinsdag) tussen 10.00 en 18.00 uur.

Uw kind wil alleen komen, om lekker te knutselen of een workshop te volgen:
Dat kan natuurlijk ook; alleen, samen met broer, zus, vriendje of vriendinnetje.
Dit kan op dezelfde tijden en dagen als bovenstaand, mits de agenda vrij is. De kosten bedragen afhankelijk van de keuze tussen de € 5,- en € 7,50 per activiteit. Van te voren bepaalt Spoeliegrime welke workshopkeuzes er mogelijk zijn en combineert leeftijd en interesses van de kinderen.

Volg ons voor actuele informatie op:

FacebookXTwitterXInstagram

Ik wil graag dat Spoeliegrime bij mij thuis komt:
Zo is het tot 2016 altijd gegaan en kan nog steeds, maar wij bieden u liever onze werkruimte aan, dan hebben we alles onder 1 dak en heeft u thuis ‘geen rommel’. Wanneer wij bij u thuis komen rekenen wij uurprijzen en evt. reiskosten buiten Lelystad.